Monday, 13 August 2012

Raya datang lagi..

Assalammualaikum,
                harap semua yang membaca entry saya pada kali ini semua sihat2 amin....okey tujuan saya menulis tajuk''Raya datang lagi'' kerana ingin bercerita tentang raya yng bakal tiba tidk lama lagi...memang bila sebut raya je semua happy..tapi bagi orang yang beriman mereka pasti berasa sedih untuk meninggalkan Ramadhan bulan yang mulia ini,bulan yang penuh keberkatan dan bulan untuk kita memohon keampunan daripada Allah dan bulan untuk kita mendekatkan diri kepada Allah..for me i fell very2 sad to leave ramadhan..hope this Ramadhan leave us with sweet moment...:) amin..


    okey citer pasal raya ni...lagi 5 hari nak raya kan...aihh mesti ramai busy dengan kuih raya,sibuk shopping baju raya,sibuk hias rumah...kan2? citer pasal baju raya..umm baju raya awak2 semua kaler ape? saya colour grey tahun ni...:) kadang2 tu rsa seronok lah jugk nak sambut hari raya,of course lah raya menandakan tanda kita dah berjaya memerangi nafsu spanjang bulan ramadhan..tapi ingat raya2 jugak amalan2 yang kita buat sepanjang bulan ramadhan jangan ditinggalkan,kita kena tetap terus mengamalkan...


lastly,ana nak ucapkan Selamat Menyambut Hari Raya...mohon maaf andai ana ada terkasar bahasa dlm entry2 ana sebelum ni..dan ana harap segala entry2 yang telah anda bacadapt menghiburkan hati dan dpt mengisi masa lapang...insyaallah nanti ana share gambar2 raya ana di kampung.:)

                      Wasalam....:)

No comments:

Post a Comment